Wat anderen zeggen

Wat anderen zeggen over Met Ons  
 1. Martine Romer
  Martine Romer Creativiteit in daadkracht;

  Ik heb Winny leren kennen als een gedreven, enthousiaste, zeer creatieve vrouw. Zij is ook een van de mensen die mij hebben geïnspireerd tot het durven zetten van de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Je wordt er blij van om met haar te werken! 

  Marlies Gerritsma Coordinator at CBS De Klaver 

  Winny is zeer professioneel, accuraat en klantvriendelijk. Uitstekende c collega, zeer goed met kinderen. Zeker aan te bevelen wanneer u een goede vakkracht zoekt, een project door haar wil laten organiseren of hulp zoekt bij het uitvoeren van uw ideeën.

   
  Rianne van Dorp
  Rianne van Dorp Founder and director at Stichting Open Limonade

  Het is ontzettend fijn om met Winny te werken. Ze is enthousiast, en heel deskundig in wat ze doet. En het hart voor kinderen op de juiste plek, natuurlijk! Dat smaakt naar meer samenwerking!

   
  Fatima Koote
  Fatima Koote programmacoordinator school en cultuur

  'Met Ons' heeft op de Goede Herderschool als onderdeel van de brede school leuke workshops op aanvraag ontwikkeld rondom het thema 'gezond'.

   
  Nisha Brouns
  Nisha Brouns Ik help Young Professionals bij hun volgende stap in persoonlijk leiderschap en ontwikkeling.
  Ik ontmoette Winny bij een businessschool en heb haar leren kennen als een vrouw met diepte, warmte, vrolijkheid en passie. Ik vertrouw haar capaciteiten volledig en weet dat zich met hart & ziel inzet voor haar vak!
  Liesbeth Vat-Wesdijk
  Liesbeth Vat-Wesdijk Personeel -& Organisatie Wesdijk B.V.

  In december 2012 is er een waardevolle samenwerking ontstaan tussen BIZ Centrum Barendrecht en Met Ons door de realisatie van Het Pietenhuis in het centrum van Barendrecht. Ik heb daarin Winny leren kennen als een creatieve en organisatorische duizendpoot die bergen kan verzetten om tot een prachtig resultaat te komen. Volgend jaar weer!

  Colette Dams
  Kwaliteitspragmaticus: verbinder van theorie en praktijk op het gebied van kwaliteit, veiligheid en risicomanagement.

  Winny werkt met veel enthousiasme, professionaliteit en gedetailleerdheid aan haar projecten. Kinderen zijn dol op haar en spannen zich om het hardst in om de mooiste of leukste creaties te laten zien. Bovendien zorgt Winny er voor dat altijd aan alles is gedacht -...meer

   
  Ansjel van Brakel-van Bellen
  Ansjel van Brakel-van Bellen Visual Artist & owner at Ansjel-Art

  Winny onderscheidt zich met haar bedrijf Met Ons door de veelzijdigheid in kunnen incl. de bijbehorende vakkennis. Op school  en/of feest is Met Ons de ideale partner. Met Ons staat voor enthousiasme, 'out of the box' meedenken en aanpakken. Alles tot in de puntjes geregeld van A tot Z en weer terug :) dat is Met Ons.

   
  Rob Noordhoek
  Rob Noordhoek publiciteit at Museum Rotterdam

  Winny is an energetic, creative manager of events. She has the ability to cater to the wishes of the client, while injecting fresh ideas of her own, all while keeping an eye on the cost efficiency.

   
  Cora Verhagen
  Cora Verhagen Grafisch Ontwerper, Studio Neeltje

  Winny te Kloese werkt met veel passie en professionaliteit om unieke produkten op maat te leveren op het gebied van kinderactiviteiten.

   
  Afke Van Veen Owner, My Wings Consultancy

  Winny te Kloese is iemand die met passie en gedrevenheid haar werk uitvoerd. Haar creativiteit is oneindig waardoor zij elke keer het voor elkaar weet te krijgen een vraag af te stemmen op wat volgens haar ook inhoudelijk verantwoord zou moeten zijn.

  Met Ons is daardoor een organisatie die vanuit een bepaalde visie een prettige sparringspartner is voor haar opdrachtgevers!  
  Annette Kreijkamp
  Annette Kreijkamp Theater- en communicatieprofessional

  Ik heb Winny leren kennen als een enthousiaste en integere vakvrouw die in staat is om haar eigen inzichten te combineren met die van de mensen met/voor wie ze werkt. Dit levert unieke resultaten op.

Wil jij ook een ervaring me/over mij of Met Ons delen? Ik lees het graag in het reactieveld hieronder. Dank je wel!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.