Over Met Ons

Sinds 2007 Met Ons is opgericht in 2007 door Winny te Kloese. Na een periode van projectorganisatie in de culturele sector bleek de overstap naar het onderwijs (en met name de opkomende bredeschool) snel gezet. Met Ons groeide uit tot een organisatie met meerdere medewerkers en freelancers die met plezier de lessen uitvoerden op de scholen en daarbuiten. Toen kwam de dip Wel eens gehoord van de 5-years-itch? Nou, ik (wie ben ik dan?) had 'm! Het zat me privé niet mee en dat had duidelijk z'n weerslag op mijn bedrijf. Ik liet de boel versloffen. Het werd me duidelijk: als ik uitviel, viel mijn bedrijf grotendeels ook uit. Dat wilde ik anders. Dat móest anders wilde ik overleven. Toen ontdekte ik de wondere wereld van de systemen, het structureel samenwerken en delen. Ik trok Met Ons uit het slop en bouwde gestaag aan een solide onderneming. Pay it forward Meer en meer kwam Met Ons terug in de strijd. Ik sleepte een fantastische klus binnen waarbij ik in aanraking kwam met meer mensen zoals ik: vakkrachten met een missie, namelijk zo goed mogelijk onderwijs bieden op school en daarbuiten. Ik raakte met hen aan de praat en ontdekte dat ik een hoop te bieden heb op gebied van ondernemen (want ondernemen is een vak apart). In de tussentijd had ik namelijk diverse (dure) business trainingen gevolgd in binnen- en buitenland die mijn ogen hadden geopend. Het was duidelijk: ik wilde de kennis die ik daar had opgedaan toespitsen op de educatieve sector en gaan delen. Pay it forward. Dromen en Doen Van dromen ben ik overgestapt naar doen! Ik weet nu hoe ik systematisch zaken aan kan pakken. Ik heb geleerd hoe ik klanten aan mij moet binden. Ik leer iedere dag hoe ik dat nog beter aan jou, vakdocent, kan overbrengen en geniet veel meer van de dingen die ik doe. Met heel veel plezier ontwikkel ik trainingen voor vakdocenten en maak ik educatieve projecten voor kinderen. Als ik nog droom, dan droom ik over het mooier maken van de wereld voor kinderen samen met jou. Ben je nog niet aangesloten bij Met Ons, maar deel je deze gedachte wel? Laten we koffie drinken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt natuurlijk ook: * Aanmelden voor de gratis Vak-kracht (training voor vakdocenten) * Abonneren op de nieuwsbrief (2 x per maand) * Met Ons linken en volgen op facebook * Mij volgen op Twitter * Of een connectie maken op LinkedIn Of gewoon een kopje koffie met me drinken ;-)