Coaching

1 op 1 Bedrijfscoaching voor vakkrachten in het onderwijs of creatieve sector. 

Loop je vast in je werk?
Zoek je naar groei in je bedrijf?
Twijfel je over je volgende stap?
Heb je een specifieke vraag?
Werk je liever 1 op 1?

Dan is de Met Ons bedrijfscoaching iets voor jou.

Tijdens of na het volgen van Vak-Kracht of de vervolgtrainingen  kun je nog met specifieke vragen of situaties zitten waarover je wil sparren, je ideeën wil toetsen of advies nodig hebt. De bedrijfscoaching is dan voor jou de beste keuze.

Tijdens een intensieve gesprekken sessie gaan we specifiek in op jouw bedrijf, jouw situatie of jouw vraagstuk.
Je kunt 1 los gesprek boeken, maar ook kiezen voor het strippenkaart-systeem waarin je de coaching kunt inzetten op momenten waarop jij het nodig hebt.

De coaching van Winny heeft mij zo geholpen dat ik na het eerste gesprek al beter wist waar ik naartoe wilde. – Annemarie

Hoe gaat het in zijn werk?

Voordat de coaching van start gaat, ontvang je een denk- en vragenlijst die jou al helpen om jouw coachvraag of -vragen helder te krijgen.

Daarna maken wij een afspraak voor een eerste gesprek waarin de ingevulde denk- en vragenlijst als leidraad dient. Jouw investering voor dit eerste coachingsgesprek is € 75,- inclusief een kopje koffie/thee. Het gesprek duurt ca. 1,5 uur en vindt plaats op een locatie in regio Rotterdam/Dordrecht of in overleg elders.

Boek nu en groei meteen!


Na dit gesprek kun je kiezen voor:

 • Strippenkaart mini voor 3 gesprekken van ca 1,5 uur op een locatie naar keuze (regio Rotterdam / Dordrecht) en kopje koffie/thee.
  Jouw investering is  € 239,-  Na afname van de strippenkaart is de intake gratis. De kosten (€ 75,-)  komen te vervallen.
 • Strippenkaart midi voor 5 gesprekken van ca 1,5 uur op een locatie naar keuze (regio Rotterdam / Dordrecht) en kopje koffie/thee.
  Jouw investering is  € 379,- Na afname van de strippenkaart is de intake gratis. De kosten (€ 75,-)  komen te vervallen.
 • Strippenkaart VOORDEEL voor 6 gesprekken van ca 1,5 uur op een locatie naar keuze (regio Rotterdam / Dordrecht) en kopje koffie/thee.
  + Een uitgebreid verslag van het gesprek met aanbevelingen om direct mee aan de slag te gaan.
  Jouw investering is € 439,- Na afname van de strippenkaart is de intake gratis. De kosten (€ 75,-)  komen te vervallen.
 • Een los vervolg coachingsgesprek van ca. 1,5 uur voor € 80,- per keer
 • Het (voor dan) hierbij te laten en naar huis te gaan met een hoofd vol nieuwe ideeën.

Bedragen zijn excl. btw. 

Ben je klaar om te groeien in jouw onderneming? Zet vandaag nog de eerste stap en boek nu jouw eerste coachingsgesprek!

 ‘De 1 op 1 bedrijfs coaching van Winny heeft mij enorm geïnspireerd om een stap verder te gaan met mijn bedrijf. Na een intensief gesprek, waarbij Winny echt doorvroeg naar wat mij dreef en hoe ik mijn bedrijf het liefst zag, kwamen we tot een hele mooie conclusie. Ze heeft me laten inzien hoe ik er voor moet zorgen dat mijn bedrijf gaat groeien én dat ik er meer plezier aan kan beleven.’- Petja

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.