Ondernemen in het onderwijs

Ben je vak-docent, onderwijsondernemer of creatief ZZP  en geef je les, workshops of trainingen? Wil je meer leuke klussen, meer omzet en droom je van een goedlopend bedrijf? Dan is het ‘Ondernemen in het Onderwijs- programma’ er voor jou. Hierin ontdek je hoe je onderneemt in de onderwijsbranche of de creatieve sector, ontwikkel je met gemak leuke lessen en projecten én help ik je persoonlijk een stap verder in je ondernemerschap.

Het ‘Ondernemen in het Onderwijs’ – programma bestaat uit de onderstaande onderdelen:

 

Vak-Kracht – meet-ups (4 x per jaar)

Deze bijna GRATIS netwerkbijeenkomsten/ trainingen vinden 4 x per jaar plaats en hebben iedere keer een ander thema. Dat kan zijn: netwerken, social media gebruik, lesinspiratie, het opzetten van een projectplan etc. Natuurlijk is er ook heel veel gelegenheid om collega’s te ontmoetennieuwe plannen te maken en van elkaar te leren. 

Voor slechts € 20,- (excl. btw, maar incl koffie/thee en wat lekkers) ontmoet je nieuwe mensen en leer je werken aan je bedrijf.

NU AANMELDEN VOOR VAK-KRACHT

De trainingen vinden plaats in de regio Rotterdam/Dordrecht. Is dat voor jou niet haalbaar, maar wil je wel een keer naar een Vak-Kracht Meet-up? Vraag naar de mogelijkheden bij jou in de buurt.

Dit is Vak-Kracht:

 Meer informatie over Vak-Kracht.

 

 

ZZP-building voor onderwijsondernemers en creatieve ZZP-ers

In deze training bouw je stap voor stap aan je onderneming. Heel praktische, hands- on training die je in je eigen tijd volgt mét persoonlijke begeleiding om het beste resultaat te halen.

‘Dit is echt een fijn programma. Je krijgt veel informatie, maar ook de hulp om dat daadwerkelijk in je bedrijf toe te passen!’ – Martiene

Meer informatie over deze training

 

Beter voor de Klas: onderwijsinspiratie en lesontwikkeling

In deze training krijg je inspiratie, leer je betere lesprogramma’s te maken en leukere lessen te verzorgen.

‘Het is fijn om af en toe iemand mee te laten kijken in je les, hoe je dingen doet en wat je beter kunt laten.’ – Anne

Meer informatie over deze training

 

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.