Docent wordt ondernemer

| Geen reacties

Help! mijn koelkast is bijna leeg! Ik heb een opdracht nodig!

Kreten die ik met enige regelmaat hoor van (startende) ondernemers binnen de educatieve sector. Noodgedwongen of uit eigen beweging maken steeds meer mensen de stap naar het ondernemerschap. Een stap die ik bijna tien jaar geleden maakte, is voor veel nieuwe ondernemers een spannende en onzekere. Helemaal in onderwijsland, zo zie ik om mij heen.

20121025-150x150En dat is logisch. Veel vakkrachten, ZZP-ers en freelance (gast)docenten die voor zichzelf beginnen zijn heel goed in hun vak, maar hebben zich niet bekwaamd in het ondernemerschap. Ze denken dat ze alles zelf moeten doen en ontdekken een plafond in groei van uren en geld. Ze stoppen hun ziel en zaligheid in hun bedrijfje, maar haken op een goed moment toch af omdat er geen systeem in zit, geen groei uit te halen is en er te weinig tijd over blijft voor de dingen die ze ook willen doen.

Dat dat anders kan heb ik gelukkig ook ervaren en ik vind dat het na bijna tien jaar ondernemerschap tijd is om mijn kennis en ervaring met jou te delen. Ik help jou je beter te positioneren, kom met nieuwe ideeën en inspiratie, maar bovenal heel praktische zaken om direct mee aan de slag te gaan zodat je van je passie je werk kunt maken en je je koelkast én je werkagenda weer lekker gevuld hebt.

Koelkastvol

Meld je nu aan voor de eerstvolgende vak-kracht dag. De business0inspiratiedag voor vakkrachten, freelance docenten en andere éénpitters in het onderwijs en de educatieve sector. Hierin leer je in 1 dag hoe je van je bedrijfje een onderneming bouwt!


Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.